"" Purple Area: mars 2016

onsdag, mars 30, 2016

Grått igen, vilken surprise

Har inte glömt bort, bara varit ute och rest en vecka och sen håller jag på med en ny hemsida där bloggen också ska ligga. Så snart kommer det se lite annorlunda ut här. Under tiden slänger jag in de här sidorna med inspiration i grått, såklart, från Vt Wonen. Grova snygga miljöer i grå, bruna, svarta och beige nyanser. För att inte tala om väggarna!









































tisdag, mars 15, 2016

Några snödroppar kvar

Idag har vi verkligen inte kunnat klaga, tio grader och sol, riktig härligt vårväder! Ska bli skönt att dumpa dunparkasen och ta på något lättare. Trädgården börjar vakna så smått, än finns det några snödroppar kvar!

Foto Purple area

lördag, mars 12, 2016

Grått, grenar och ljust trä i badrummet

För en gammal grådåre som mig själv föll jag så klart för Ikeas nya badrumsbilder på Livet Hemma. Puts och betongskiva tillsammans med ljust trä och grenar, bara så jag. Gillar också att spegeln går ända ner till bänkskivan och ända fram till hörnan. Enkelt men snyggt, och något att tänka på inför en eventuell badrumsrenovering, som med vår förändringstakt kommer att ske någon gång nästa århundrade kanske...
















































Bilder från Ikeas Livet hemma, foto Sara Medina Lind och styling Pella Hedeby

torsdag, mars 10, 2016

Den senaste veckans instagram

Kika gärna på mitt instagramkonto om du vill se fler inlägg från mig. Många bilder är samma som här på bloggen men som ni ser nedan kan det ibland hända att det inte är riktigt samma. Du hittar mig under purplearea1
















































Foto Purple Area

tisdag, mars 08, 2016

Pärlhyacinter och tulpaner igen

Det här är faktiskt en gammal repris, alltså några bilder jag visat för länge sedan. Satt och googlade och råkade stöta på några av mina egna bilder, så nu får de komma med en gång till. 

















































Foto Purple Area

måndag, mars 07, 2016

På soffbordet

Grenar lite överallt var det ja... så här ser det ut på mitt soffbord just nu. Hans Blomquists bok In Detail är en favorit som kommer fram då och då. Den lilla vita vasen som egentligen är en liten kanna kommer från Mimou.














































Foto Purple Area

lördag, mars 05, 2016

Blommande äpplekvistar

Med ett helt stort äppleträd som skulle beskäras så blev det ju en del kvistar, så nu har jag grenar med äppleblommor överallt. Och jag gillar det, de har så härligt grova och skrovliga grenar om man jämför med snittblommor.

Trevlig lördag!
















































Foto Purple Area

torsdag, mars 03, 2016

Stora Villamässan i Malmö

Idag var det dags för Stora Villamässan och mässan Vår Trädgård i Malmö. Det här är en väldigt liten och mysig mässa som man tyvärr springer igenom alldeles för snabbt, men desto större möjlighet att faktiskt gå runt i lugn och ro och kanske också stanna och snacka lite på vägen. På morgonens pressvisning var det som vanligt Gunnel Carlson som höll i snacket, men upp på scen kom ett gäng tv-kändisar som Jesper Aspegren, Peter Englander och Hannu Sarenström. Och så klart Lotta Ahlvar. Alla pratade de om våren. Och visst är det härligt!
















































Foto Purple Area (överst från Hvilan Trädgårdsbutik och nederst från Flyinge Plantshop).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...