"" Purple Area: mars 2013

tisdag, mars 26, 2013

Neonfärger i påsk?

Visst får man nästan lite lust att pocka fram både ägg och vattenfärger när man tittar på de här bilderna? Känns som om pastellfärger i alla de nyanser - från bleka dova toner till knalligt neon är påskens stora färgtema.


























Bilder från Crafts & Decor

söndag, mars 24, 2013

Lovewarriers - annorlunda fotokonst

Ni kan ske minns den udda fototavlan med en flicka med en fågel på ryggen i ett av mina tidigare inlägg. Tavlan kommer från Lovewarriers, en cool designgrupp med webshop med fotokonst, dekorationer och smycken. Urfina produktbilder med deras fina fotokonst. Inte så mycket produkter än, men man kan ju hoppas att det kommer in mer. Känns som om det är ett gäng som man måste hålla ögonen på.






Foto: Hanna Lemholt

fredag, mars 22, 2013

Vårfint med flaskor på rad

Kan man bli annat än vårglad av de här fina bilderna? Blomsterprakt i all sin enkelhet och så fint med de blågröna nyanserna till vita blommor.















































Bilder från Sköna Hem

torsdag, mars 21, 2013

Fin påskdukning

Den här bilden är inte helt ny, men jag tycker det är en jättefin påskdukning. Gillar den basic lite lantliga känslan med det rejäla porslinet och handdukarna som servetter. Fint med pärlhyacinterna som matchas med turkos karaffer och snapsglas. Fågelboet i mitten är också en kul idé, inte helt enkelt att genomföra men det är ju bara att testa.















































Foto Ikea Livet Hemma

tisdag, mars 19, 2013

Lite nytt hade inte skadat

Nu känner jag för att fixa till det lite här hemma, det är så mycket som jag skulle vilja byta ut och köpa nytt. Som jag nämnt tidigare skulle jag vilja byta ut matstolarna, se matrummet, mot den här klassikern nedan och gärna också hitta någon kul lampa som matchar. Nya coola kuddar, en ny vas och några dekorativa burkar hade nog också gjort susen. Kanske blir det inte så, men hade jag fått chansen idag så är det här vad jag skulle sprungit och köpt.





















































Eget kollage med pressbilder från Louis Roe, Hansen & Son, Pols Potten.

fredag, mars 15, 2013

Grenar från äppelträdet

En av de stora fördelarna med att klippa äppelträdet, har bara ett numera, är att man får urfina knotiga grenar som man kan ta in och sätta i vas. De håller fantastiskt bra också, jag brukar låta en hög ligga kvar ute på gräsmattan och sen tar jag in dem efter hand. Det tar en vecka ungefär så slår de ut och får små ljusgröna blad och efter ett tag små söta rosa blommor.








































Foto Purple Area kurkan kommer Broste Copenhagen köpt på Inreda Utreda.

tisdag, mars 12, 2013

Bohemisk mix

Den här mixen med marockanskt, lite bohemiskt och lite 70-tals partykänsla gillar jag. Så fint, bilden kommer från bloggen Marcia Margolius.


måndag, mars 11, 2013

Rebel Walls

Det är inte var dag det dyker upp en pressrelease som är så bra att jag känner för att lägga ut något på bloggen. Men idag, kryss i taket, kom det en från Rebel Walls. Gissa vilken som är min favorit?



fredag, mars 08, 2013

Vårpyntat på brickan i köket





















































Foto Purple Area

torsdag, mars 07, 2013

CasasNaAreia

Någon som sitter och funderar på den kommande semestern? Kanske en sandhydda i Portugal kunde vara något. Rätt coolt hur som helst. Stället ägs av en före detta pilot som, ääh jag kan inte låta bli, styrt om kosan och landat i Portugal. Mer info hittar du här.
















































Foto: Welcome Beyond

tisdag, mars 05, 2013

Svart vitt och snygga detaljer

Snyggt stylat matrum i svart och vitt. Gillar de olika stolarna, lampan och de svarta krusen. Finfint!


























Foto Alvhem

måndag, mars 04, 2013

Feng shui

Här kommer den igen, vasen, i dubbel upplaga dessutom. Den kommer från Jannices hem. Är du nyfiken på feng shui, missa då inte Jannices feng shuiskola på Sköna Hem bloggen, se här.














































Foto Simplicity

söndag, mars 03, 2013

Stilmix i grått

Ibland är det inte mycket som behövs - en vit bas, några nyanser av grått och en liten turkos färgklick. Håller man bara en lugn och harmonisk bas kan man blanda stilar ganska fritt. Finfint!

































Bild från Sköna Hem, du hittar hela reportaget här.

fredag, mars 01, 2013

Vipps nya matbord

Idag har jag fått en hang up på Vipps nya snygga matbord. Precis lagom industriigt med ruff bordsskiva men ändå utan att vara för mycket. Gillar!

Vipp har också riktigt snygga kök, som jag skrivit om tidigare här.



 Vipps glas- och porslinsserie går inte heller av för hackor! Gillar framförallt att det är i matt grått.



















Skärmdumpat från hemsidan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...